Vilken träningsform passar dig?

Om oss

Välkommen till oss!

Vi som skriver här är ett peppigt gäng som är väldigt inne på det här med träning och att må bra!  Vi tror att träning inte alls behöver vara särskilt krångligt eller tidsödande, utan tvärtom kan och bör det vara lätt och kul att träna! Och även om det inte alltid kan kännas lika peppigt inför varje träningspass, så är det de stora perspektiven som räknas. Och på det stora hela är träning en grymt bra investering i dig själv och din kropp.

Vi vill gärna vara med dig och utgöra en guide till intressanta nyheter och tips om allt möjligt inom träningsvärlden. Vilka kläder är egentligen bäst till vad, och vilka skor bör man satsa på till gymmet? Hur ofta behöver man köpa nya träningskläder eller annan utrustning, hur fort eller långsamt slits dem egentligen ut? Hur bygger man bäst muskler och spelar det egentligen någon roll hur fort eller långsamt det går?

Allt detta är ämnen som står oss nära intressemässigt, och som du också kommer att få läsa om här. Möjligen kan det bli en och annan guide till de snyggaste träningskläderna också, det är ju inte helt fel att känna sig snygg när man tränar! 😉 Vi vi vill gärna fördjupa oss i detta och mycket mer, tillsammans med er!

Häng på vetja!