Vilken träningsform passar dig?

Beef jerky för muskelbyggning

Beef jerky för muskelbyggning

Kosttillskott hjälper träningen

Beef jerky har tidigare ansetts vara ett livsmedel för kroppsbyggare, vilka uppskattar livsmedlets okomplicerade natur och proteinrika innehåll. Numera äts beef jerky dock av en betydligt bredare kundgrupp och har fått ett ordentligt uppsving på senare år. Från att tidigare ofta ha smakat skosula, är dagens jerky betydligt mer sofistikerad. Vår beef jerky består av marinerad oxfilé som har kryddats för att framhäva köttets fantastiska smak.

Vår jerky har en kötthalt på hela 96 procent och en proteinhalt som är dubbelt så hög som vanlig oxfilé. Detta åstadkoms genom att köttet torkas, vilket ger en mer kompakt slutprodukt. Resterande 4 procent av produkten består av marinaden med kryddor och örter. Proteinhalten per 100 gram är 51,5 procent och i varje påse (á 40 gram) får du 20 gram protein, men bara 0,04 gram kolhydrater och 2 gram fett.

Beef jerky före eller efter träning

Idag är beef jerky ett av de mest populära tilltuggen före och efter träning för kroppsbyggare och alla andra som uppskattar en snabb och enkel proteinkälla. Med hjälp av detta livsmedel kan du tillföra kroppen det bränsle den behöver för inför eller efter ett träningspass. Det är naturligtvis ingen nackdel att det dessutom smakar otroligt gott. Om du vill lägga på dig lite muskler, eller bara säkerställa ett högt proteinintag, bör du definitivt se beef jerky som ett av de bästa livsmedlen att stoppa i dig, inte minst efter träningen.

Det är ingen hemlighet att kroppsbyggare fokuserar mycket på att tillföra kroppen protein, vilket innehåller de aminosyror som är nödvändiga för att bygga muskelmassa. Protein förekommer naturligt i vår kost genom att vi äter kött, mjölkprodukter och nötter. Vanligtvis får vi dock inte i oss så mycket protein som är önskvärt för en kroppsbyggare. Därför är det vanligt att de äter alla möjliga livsmedel bara för att få upp sitt proteinintag. Även om det går att tillföra kroppen protein via proteinpulver, finns det fortfarande mycket att önska vad gäller proteinpulvrets smak.

Vår beef jerky innehåller drygt 50 procent protein och har samtidigt ett lågt fett- och kolhydratinnehåll samt lågt kalorivärde. Det gör att du får det protein du behöver utan att du behöver tillföra oönskade kalorier från fett och kolhydrater. Det är väldigt enkelt att lägga till beef jerky i kosten eller att använda den som ett slags kosttillskott. Varför inte se det som en god och nyttig belöning för ditt hårda slit i gymmet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *