Vilken träningsform passar dig?

Cykelvagnen som klarar testet

Cykelvagnen som klarar testet

Cykelvagnen som klarar testet

Thules cykelvagn är populär för de många funktionerna och för den goda kvalitén. Med en cykelvagn är det enklare att behålla en aktiv livsstil och inkludera barnen i den. Vagnarna är anpassade för att promenera, cykla, jogga eller till och med åka skidor.

Det där livspusslet som så många pratar om är inte alltid så enkelt att få ihop. Förutom familj och arbete så är vi många som dessutom vill ha en aktiv livsstil där vardagsmotion är en naturlig del av livet. Thules cykelvagnar är konstruerade för att möjliggöra ett aktivt liv för både dig och dina barn.

Funktionalitet för föräldern, komfort för barnet

Med Thules cykelvagn kan du förutom cykla även promenera, jogga och åka skidor med barnen. När du ska montera cykelvagnen på cykeln fäster du den enkelt med ett snabbfäste som monteras på cykelns bakhjul. Eftersom cykelvagnen har ställbar fjädring så är den lämplig för terräng och det gör även att barnen får en bekvämare åktur. Du kan använda Thules cykelvagn upp till 45 kilo, det är alltså barnens vikt som avgör hur länge ni kan använda vagnen. Hur tung vagnen är att dra beror på den totala vikten på vagnen. Vagnen har insektsskydd samt regn- och solskydd. Thules cykelvagn går att fälla ihop för att transporteras eller läggas undan för vintern. Om du vill använda vagnen under vintern bör du ha däck med dubbar. Däcken måste pumpas med jämna mellanrum för bästa möjliga körprestanda. De flesta av Thules cykelvagnar har utrymme för packning. Vagnarna är omkring 80 cm breda, så om du ska få in vagnen genom en dörr kan detta mått vara bra att ha koll på.

Bra betyg på tester

Redan år 2013 testade Råd & Rön cykelvagnar och då fick Thules vagn (som vid den tiden hette Chariot) fina resultat. En annan testsajt vid namn Bäst i test har också testat cykelvagnar och då blev Thules Chariot Cross 2 bästa premiumvagn för sin funktionalitet och goda kvalité. Man uppskattade till exempel funktionen att ryggstödet kan ställas och låsas fast i viloläge, något som gör att Thules cykelvagn är en av få godkända vagnar för transport av barn i viloläge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *